Kivijalkaliikkeestä valtakunnallinen toimija

Lehdistötiedoite

VVA-Palvelut kasvattaa toimintaansa avaamalla valtakunnallisen käytettyjen tietokoneiden verkkokaupan. Elinkeinopoliittisesta näkökulmasta katsoen VVA-Palvelut on luonut liiketoimintamallin, jossa yritys kerää tuloja ympäri Suomea ja kotiuttaa ne Savonlinnaan.

”Käytettyjen tietokoneiden markkina Suomessa on vasta nyt syntymässä, esimerkiksi Ruotsissa vastaava markkina on toiminut hyvin jo useita vuosia”,  sanoo Mikko Väisänen, yrittäjä ja toimitusjohtaja, VVA-Palvelut Oy.

Asiakaspalvelu valttina

Olavinkadun kivijalkamyymälän palveleva toimintamalli laajennetaan verkkoon. Tavoitteena on mahdollistaa suomalaisille yrityksille, kuluttajille ja opiskelijoille mutkaton, vaivaton ja edullinen ostokokemus. Eri tuotteita verkkokaupassa on aluksi noin 50 ja tarjoomaa kehitetään hallitusti asiakastarpeiden pohjalta. Tietokoneet ostetaan pääosin ulkomailta kuten USA:sta, käyttövalmiiksi asennus ja pakkaus tapahtuu VVA-Palveluiden Olavinkadun myymälässä.

“Käytettyjen tietokoneiden kaupassa korostuu kauppiaan osto-osaaminen, olemme harjoitelleet ostotoimintaa jo jonkin aikaa ja osaamme tuoda myyntiin parhaat mahdolliset saatavilla olevat käytetyt tietokoneet”   kertoo Jarkko Väisänen, yrittäjä, VVA-Palvelut Oy

Savonlinnasta maailmalle

VVA-Palvelut tavoittelee kasvua ja liikevaihdon tuplaamista kansainvälistymisen kautta. Yhtiön tavoitteena on laajentaa Tietokoneliike.fi -verkkokauppa Ruotsiin ensi vuoden aikana. Myös muita pohjoismaita tarkastellaan jo.

Tutustu käytettyjen tietokoneiden verkkokauppaan.

Mikko Väisänen, toimitusjohtaja